Activiteiten

ballonvouwen

Ballonvouwen

Ballonvouwen door een clown, entertainer…..
Het vouwen van langwerpige ballonnen naar geweldige figuren en dieren. De gevouwen ballonnen kleuren het straatbeeld en uw feest. Kinderen zijn blijk met hun gevouwen ballon.


Zandtekeningen maken

thuis knutselen corona

Kleuren met gekleurd zand. Zandtekeningen zijn er in vele verschillende afbeeldingen. De voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. Kijk snel verder om prachtige zandschilderijtjes te maken…


ballonnenclown

Ballonnenclown

Een ballonnenclown op uw evenement, verjaardag, bruiloft, feesten en partijen. Een clown die de kinderen vermaakt met het draaien van ballonnen. Hier worden allerlei figuren en dieren uit gedraaid. Kijk snel verder naar de ballonnenclown…


Kinderfeestje Corona

kinderfeestje corona

Een kinderfeestje in de periode van Corona.
Yes!! Kinderfeestjes mogen weer! Wil jij je kinderfeestje vieren met veel verschillende activiteiten? Ballonnen, Suikerspinnen en veel mee?
Kijk dan snel verder hoe een kinderfeestje er tijdens Corona uit kan zien…


Ballonvouwen

ballonvouwen

Ballonvouwen door een ballonvouwer? Dan kan een ballonnenclown zijn, maar ook een ballonartiest… Kijk snel verder om vrijblijvende informatie op te vragen over het ballonvouwen.


Sinterklaas optreden

Sinterklaas activiteiten

Leuke activiteiten en optredens voor Sinterklaas.
Sinterklaas een spannende periode. Zal hij dit jaar wel komen? Heeft Sinterklaas wel kado’s meegebracht. Voordat Sinterklaas op het feest zal komen worden de kinderen heerlijk vermaakt.


zandtekening      
zandtekening maken