Zandtekening

Zandtekening

Een zandtekening maken is heel makkelijk en leuk. Iedere zandtekening zit in een doorzichtig hoesje. Haal de zandtekening en de losse gekleurde zandzakjes uit het hoesje. De zandtekening bestaat uit voorgesneden vlakken. Deze vlakken vormen  de zandtekening en is te vergelijken met een grote sticker. Er komt bij het maken van een zandtekening geen lijm te pas.

1) Verwijder de vlakken van de zandtekening die je wilt kleuren met gekleurd zand. Dit doe je d.m.v. een prikkertje (deze is bijgesloten)
Onder het vlak wat je hebt verwijderd komt een plak laagje tevoorschijn.

2) Strooi over het klevende vlak de kleur zand waarmee je deze op wilt vullen. Om het zand te verspreiden schud je zachtjes met de zandtekening. Overtollig zand houd je apart om andere vlakken van de zandtekening in te vullen.

3) Om de zandtekening af te maken herhaal je de stappen 1) en 2) totdat alle vlakken zijn ingevuld.

4) Schuif de ingekleurde zandtekening in het doorzichtige hoesje.
KLAAR IS JE zandtekening!!

zandtekeningzandtekeningzandtekeningzandtekening

Bij iedere zandtekening zitten kleine zakjes zand.
Deze zijn net voldoende om de zandtekening creatief in te kleuren.
Wij raden u aan om bij jonge kinderen extra gekleurd zand te bestellen.

 

zandtekeningBij www.zandkleuren.nl hebben ze een groot assortiment zandtekeningen.

Zandtekeningen voor jongens meisjes en diverse thema's. Daarnaast zijn er leuke pakketten zandtekeningen voor u samengesteld. Deze zandtekening pakketten zijn extra voordelig. Ook bij de zandtekening pakketten zijn de zandtekeningen per stuk verpakt in een hoesje met daarin gekleurd zand voor de tekeningen en een prikkertje.
Het gekleurde zand is voldoende om de de afbeelding mee op te kleuren.

Wanneer u de kinderen ook de achtergrond van de zandtekening in wilt laten kleuren, adviseren wij u om extra gekleurd zand te bestellen.

Ga naar www.zandkleuren.nl voor het grootste assortiment zandtekeningen!