gekleurd zand

Activiteiten tijdens Corona

Kinderfeestje Corona

kinderfeestje corona

Langzaam ontwaakt Nederland uit corona. De kinderfeestjes kunnen vanaf 121 mei weer van start. Een kinderfeestje bij jou thuis of een kinderfeestje in de tuin. Vanaf 1 juni zijn er weer meer mogelijkheden voor kinderfeestjes…Kijk wat de mogelijkheden zijn voor een kinderfeestje tijdens deze Corona tijden…

De kinderen zijn thuis. Krijgen thuis les van papa en mama of via internet van hun meester of juffrouw.
Thuis lessen volgen is altijd anders dan hoe het “was”
Zorg dat de kinderen geprikkeld blijven. Maak ook thuis gebruik van de spanningsboog van de kinderen.
Bijvoorbeeld knutselen, in de tuin spelen, enz……
Een activiteit die de sensorische integratie prikkels maar ook de fijne motoriek stimuleert is zandtekeningen maken.

Zandtekeningen zijn een soort stickervellen in vele verschillende afbeeldingen. Zowel voor jongens als voor meisjes… denk hierbij aan Dino’s……. eenhoorn, enz…..De voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd.

Zandtekeningen inkleuren is leuk om zelf te doen, maar natuurlijk is het nog leuker om in deze onzekere periode een zandtekening cadeau te geven aan iemand die alleen is. Opa en Oma verrassen met een zandtekening. Of misschien wel een buurman of buurvrouw.

Klik op de button om naar de webwinkel van zandkleuren te gaan….


Videoboodschap op je verjaardag

Ben jij jarig en mogen er geen feestjes thuis gegeven worden door Corona?
Clown Funny komt toch bij jou thuis met een echte videoboodschap. De video boodschap wordt professioneel gemonteerd en natuurlijk gaan we zingen en dansen met Clown Funny. Daarnaast krijg je ook een kinderfeestjes pakket toegezonden met 10 zandtekeningen. Om je feest helemaal compleet te maken! Kijk snel wat er nog meer in het complete pakket zit.


Leuke activiteiten voor thuis, tijdens Corona…

Thuis knutselen tijdens Corona

thuis knutselen corona

Afwisseling en diversiteit is voor kinderen belangrijk. Zeker tijdens de corona-tijd. Knutselen stimuleert de fijne motoriek.
Knutselen kan thuis in huis maar ook buiten huis in de tuin.
Zandtekeningen is knutselen met gekleurd zand. Kijk snel verder….Knutselen tijdens Corona…


Video kado corona

Video kado door Clown Funny

Bent u op zoek naar een leuk kado? voor uw kleinzoon / kleindochter, zoon / dochter, neefje / nichtje ? Wat dacht een van een gepersonaliseerde video van 25 minuten van Clown Funny? Een compleet pakket inclusief knutselen….. Lees snel verder voor dit te gekke video kado…Video kado…